Att vara en del av Eklandia

Vi värnar om våra medarbetare och vill att de ska trivas och känna att de utvecklas. Därför prioriterar vi kompetensutveckling och har ett öppet informationsflöde, tydliga mål, korta beslutsvägar och stor delaktighet i företagets verksamhet. Vi arbetar även aktivt med friskvård och hälsa i form av årliga aktiviteter som hälsoundersökning, konditionstest och kostrådgivning.

Vårt sätt att vara

Affärsmässiga
Affärsmässighet är grunden för att skapa goda relationer med våra kunder och en trygg arbetsplats för våra medarbetare, där både affärer och människor har möjlighet att utvecklas.

Ansvarsfulla
Vi tar ansvar för, och visar hänsyn till, mänskliga rättigheter och arbetsförhållanden. Vi tar ett stort miljöansvar och miljöarbetet är en naturlig del av vår vardag.

Öppna
Vi har en företagskultur som bygger på trygghet, öppenhet och ansvar. Det skapar vi genom att vi är rädda om varandra, ger möjlighet till utbildning och utveckling, samt är öppna för nya idéer och förslag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Eklandia, läs här.

Har du frågor om Eklandia som arbetsplats, kontakta gärna Cecilia B. Pehrson på telefon 031-744 09 03 eller via e-post cecilia [dot] pehrson [at] eklandia [dot] se.

Skriv ut

Söker du lokal

och vill bli kontaktad?

Fyll i din intresseanmälan här.

Hej!