Sök lokal

Hitta ditt utrymme bland våra lediga lokaler här...

Lediga lokaler i Göteborg

Vi äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter med en total yta om drygt
580 000 kvm och har ett stort utbud av lediga lokaler i Göteborg - kontorslokaler, lagerlokaler och logistiklokaler.

Bra exponering, effektivisering av det dagliga arbetet, ökad lönsamhet och ökad arbetsglädje är bara några exempel på vad rätt lokal kan åstadkomma. Eftersom vi är ett av Göteborgs största privata fastighetsbolag är möjligheterna stora att du skall finna lokalen du letar efter hos oss.

Tillsammans går vi igenom förutsättningarna för att hitta en lokal och skapa ett utrymme som passar just dina behov. Vår flexibilitet är stor och vi kan erbjuda allt från standardlösningar till skräddarsydda lokaler. Läs mer här om hur vi arbetar med att skapa utrymme för olika verksamheter.

Förvaltningen av våra fastigheter sköts av egen personal. Våra kunder är alldeles för viktiga för att vi ska lägga ut förvaltningen på någon utomstående. Som kund hos Eklandia har du ett eget proffsigt team att vända dig till. Alla med ett genuint engagemang för att du skall trivas hos oss.  

Eklandia Fastighets AB är ett helägt dotterbolag till Castellum AB som är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Se företagsfilmen om Castellum här

Skriv ut

Söker du lokal

och vill bli kontaktad?

Fyll i din intresseanmälan här.

Hej!

Söker du lokal på någon
annan ort än Göteborg?

www.objektportalen.se
(öppnas i nytt fönster) finner
du lediga lokaler på alla
orter i Sverige där vi inom
Castellum-koncernen är
verksamma.