Sök lokal

Hitta ditt utrymme bland våra lediga lokaler här...

Lediga lokaler i Göteborg

Eklandia är nu en del av Castellum, ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige.  Den 30 juni 2016 samlades vi och övriga bolag i koncernen under det gemensamma varumärket Castellum.

Vår storlek ger oss samlade resurser för att utveckla effektiva och hållbara lokaler. Samtidigt fortsätter vi att agera som ett av de minsta fastighetsbolagen – med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss.

I dag äger vi ca 90 fastigheter i Göteborg med en sammanlagd yto om ca 580 000 kvm där 50 medarbetare gör allt för att våra hyresgäster ska trivas och verka framgångsrikt i sina lokaler.

Castellums totala fastighetsbestånd har ett värde om ca 71 miljarder kronor och består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,7 miljoner kvadratmeter.

Castellum organiserar nu verksamheten i affärsområden med stark lokal närvaro inom fem tillväxtregioner: Norr (Sundsvall, Luleå, Umeå, Östersund, Gävle); Mitt (Örebro, Västerås, Uppsala, Norrköping, Linköping, Jönköping, Växjö); Stockholm; Väst (Storgöteborg, Borås Halmstad); Öresund (Malmö, Lund, Helsingborg, Köpenhamn).

Castellum har det senaste året tilldelats två utmärkelser inom hållbarhetsområdet, dels World Green Building Councils främsta utmärkelse Business Leadership in Sustainability, dels "Green Star 2015 av GRESB vilket innebär att bolaget är ett av de högst rankade i världen i fastighetssektorn.

Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

 

Skriv ut

Söker du lokal

och vill bli kontaktad?

Fyll i din intresseanmälan här.

Hej!

Söker du lokal på någon
annan ort än Göteborg?

www.objektportalen.se
(öppnas i nytt fönster) finner
du lediga lokaler på alla
orter i Sverige där vi inom
Castellum-koncernen är
verksamma.